Právě vysíláme

Måneskin zpívají v rockové baladě o smrti, zpěvák se při natáčení klipu málem utopil

13. října 2022 11:55
Måneskin zpívají v rockové baladě o smrti, zpěvák se při natáčení klipu málem utopil

Måneskin zvukem nového singlu překvapují fanoušky. V The Loneliest vystupují ze své komfortní zóny a zkouší rockovou baladu. Burácející vokály a kytarová sóla staví kapelu do jejím zatím nejzranitelnější polohy.

Rockoví Måneskin vydávají rockovou baladu o smrti The Loneliest. Jde zatím o nejzranitelnější polohu, v níž se po vítězství v Eurovizi představují. „Tato píseň pro mě hodně znamená, je velmi osobní, ale doufám, že se s ní všichni ztotožníte svým vlastním způsobem,“ uvedl zpěvák Damiano David. Naživo kapela singl poprvé představila v Londýně.

V gothic videoklipu se sestava nachází na pohřbu. Ten nabere dramatický spád, když se frontman začne dusit vodou, následně pak vyplivne kus papíru. Klip končí jeho pádem do hrobky, kde byla původně umístěná rakev. Z kalné vody se pak rázem stává jedno obrovské přírodní jezero. Natáčení této scény přitom bylo velmi nebezpečné.

„Nasadili na mě nějaké závaží, aby mě dostali na dno jezera. Trochu to ale s tíhou přehnali a já si opravdu myslel, že umřu,“ říká dnes už s úsměvem Damiano.

„Je to bouřlivý rok na turné po celém světě, mnoho setkání s fanoušky od Japonska po Ameriku, do Evropy a dál a my se nemůžeme dočkat, až budeme ve všem pokračovat i v roce 2023!“ dodává. Příští rok dorazí Måneskin do České republiky. Už v neděli 14. května 2023 zahrají v pražské O₂ areně.

Články, které by tě mohly zajímat