Právě vysíláme

Manžel CARDI B jí během koncertu chtěl nechat dojemný vzkaz – Rapperka ho ale rázně odmítla

18. prosince 2018 11:10
Manžel CARDI B jí během koncertu chtěl nechat dojemný vzkaz – Rapperka ho ale rázně odmítla

Rapperka Cardi B se stala svědkyní nečekané události během vystoupení na festivalu Rolling Loud. Mezi písničkami se na pódiu objevil manžel rapperky, Offset, nesoucí obrovskou kytici a dort, na kterém bylo napsáno „Vezmi mě zpět, Cardi“. Nestačilo to. Po krátké výměně názorů opustil Offset pódium. Kytice a dort následovaly.

Těžké období pro rapperku

Bouřlivá manželská sága mezi Cardi B a Offsetem pokračuje. Rapperka a autorka hitu Bodak Yellow před čtrnácti dny oznámila, že se s manželem rozvádí. Následovalo vysvětlení na Instagramu, poté omluva a prosba o odpuštění od Offseta. A nyní tohle.

Offset a Cardi B spolu mají dceru Kulture

Pořadatelé festivalu Rolling Loud údajně o vystoupení Offseta nevěděli. Jakmile vyšlo najevo, že jeho prosba nedosáhla svého cíle, zvukaři rapperovi vypnuli zvuk v mikrofonu a produkční tým ztlumil světla. Offset naštěstí pódium opustil po svém a ochranka nebyla zapotřebí. Celá scéna však na sociálních sítích a v amerických médiích způsobila docela rozruch a Offset se brzy stal terčem ostré kritiky od fanoušků.

Co si o tom myslíte vy? Přehnal to rapper, nebo ho manželka měla vyslechnout? Mrkněte na video z vystoupení níže.

Text v překladu zní:

Offset přerušil set Cardi B na (festivalu) Rolling Loud.

Rapper na pódium přinesl kytice a dort, na kterým bylo napsáno „Vem si mě zpět Cardi“. Cardi B ale gesto nepřijala a nařídila, ať on i jeho show odejde (z pódia).

Zdroj: RollingStone, Twitter, Instagram

Galerie: Poznejte britskou verzi Marilyn Monroe

Články, které by tě mohly zajímat