Právě vysíláme

Manželé Bieberovi nafotili společné snímky pro prestižní magazín

8. října 2020 11:10
Manželé Bieberovi nafotili společné snímky pro prestižní magazín

Justin Bieber a Hailey Bieber se brali poměrně mladí a zatím to vypadá, že jejich láska květe. Manželé dokonce zapózovali pro říjnové číslo italského Vogue a vznikly dost sexy fotografie.

Už jsou tomu dva roky, co se Justin a Hailey potají vzali na radnici v New Yorku. Oficiální svatbu pak ještě uspořádali podruhé a své přátele a rodinu pak pozvali na obrovskou oslavu. Slavnému páru to podle všeho funguje a samotný zpěvák se pak prý vedle své manželky opravdu změnil. Dříve byl totiž tak trochu arogantní hvězdou s manýry, co má navíc problémy s drogami a neumí se chovat k ženám. Ve vztahu s krásnou Hailey se však proměnil v mladého muže, co navíc našel zalíbení v křesťanské víře.

Ačkoliv by si prý už Justin moc přál dítě, Hailey i pro Vogue prozradila, že zatím v plnu není. „Je zvláštní, že jsem vždycky chtěla mít děti brzy, ale teď, když jsem vdaná, mi přijde, že není kam spěchat,“ tvrdí modelka, která prý v minulosti měla i problém s tím dát Justinovi na veřejnosti pusu. „Byl to běh na dlouhou trať a nekonečný boj, který mě vyčerpával. Ale fakt je, že se milujeme a nemáme co skrývat,“ řekla.

 

 

Zdroj: Instgram

Články, které by tě mohly zajímat