Právě vysíláme

Marcell a Fiedlerski vydávají klip z ulic Londýna

13. února 2024 13:00
Marcell a Fiedlerski vydávají klip z ulic Londýna

Marcell a Fiedlerski vydali koncem loňského roku společné album Duše, která opustila tento svět, váží 21 gramů. Deska získala 2 nominace na Ceny Anděl. Nyní představují klip ke skladbě z alba Jestli se Ti daří.

Marcell a Fiedlerski vydali koncem loňského roku společné album Duše, která opustila tento svět, váží 21 gramů. Deska získala 2 nominace na Ceny Anděl. Nyní představují klip ke skladbě z alba Jestli se Ti daří.

Videoklip vznikl během loňského nahrávání alba v Anglii, a to přímo v Londýně. Klip z ulic města využívá zvláštní efekt, kdy Marcell zpívá píseň 2x až 3x pomaleji. Výsledkem je, že se během jeho zpěvu lidé a objekty za ním pohybují rychleji. Samotný klip předznamenává jejich turné, které startuje už tento týden. Vyvrcholí křtem alba v pražském klubu Roxy ve středu 28. února 2024.

Za album Duše, která opustila tento svět, váží 21 gramů byli nominováni na 2 Ceny Anděl. Marcell v kategorii Objev roku a Marcell přímo s Fiedlerskim za Společný projekt.

Ve stejném složení, v jakém muzikanti v Anglii desku nahráli, proběhnou koncertní zastávky. Marcell – zpěv, kytary, klavír; Fiedlerski – kytary, baskytary, klávesy; Matyáš Vorda – bicí nástroje.

Články, které by tě mohly zajímat