Právě vysíláme

Marcell má venku nový videoklip k songu Vedle Tebe. Evropa 2 vám ukáže zákulisí natáčení

30. ledna 2021 8:10
Marcell má venku nový videoklip k songu Vedle Tebe. Evropa 2 vám ukáže zákulisí natáčení

Zpěvák a producent Marcell představuje další novinku z připravovaného EP. V písni Vedle Tebe se ptá, jak velkou názorovou změnu dokáže vztah ustát?

“Námět textu Vedle Tebe je jednoduchý. Věřím, že se s tím setkal asi každý z nás, ať už u sebe nebo u někoho ve svém okolí. V průběhu času se totiž člověk mění a s tím se mění i jeho názory na život. Když se pak tohle stane ve vztahu, otázkou je – zůstat nebo jít dál? Jak velkou názorovou změnu dokáže vztah ustát?” vypráví Marcell.

 

Píseň vznikla ve spolupráci s Ondrou Fiedlerem a Pokáčem na společném songwrittingu. Poté Marcell píseň sám zprodukoval ve svém domácím studiu v Londýně.

“Původně měla být tato píseň vydaná dřív – na konci společného turné s Mirai vloni na jaře. Stihli jsme ale jen první dva koncerty, než bylo turné kvůli pandemii přesunuto. Měli jsme ale šanci si vyzkoušet, jak funguje píseň naživo. Z celého koncertního setu nás Vedle Tebe bavilo nejvíc, s Ondrou Fiedlerem (kytara/baskytara/synthy) a Matyášem Vordou (bicí) jsme se na ní shodli, což je skvělé znamení – když funguje píseň v koncertní verzi, je velká šance, že se povede dobře natočit i studiová nahrávka,“ doplňuje Marcell. Režie klipu se ujal Benjamin Buttler.

Evropa 2 byla exkluzivně přímo při natáčení videoklipu. Podívejte se v naší reportáži, jak to vypadalo v zákulisí:

 

Zdroj: Instagram, Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat