Právě vysíláme

Marek Ztracený se během koncertu zranil. Fanoušci o zpěváka měli strach, ten skončil v nemocnici

26. září 2021 8:55
Marek Ztracený se během koncertu zranil. Fanoušci o zpěváka měli strach, ten skončil v nemocnici

Zpěvák Marek Ztracený včera koncertoval v rámci Restart Tour v Pardubicích. Během koncertu spadl na hlavu a skončil v nemocnici.

Marek Ztracený předvádí na svých koncertech velkou show. Včerejší koncert se mu ale stal málem osudným. Během koncertu spadl z pódia a poranil si hlavu. Fanoušci v zaplněné hale se zatajeným dechem čekali, zda se zpěvák zvedne.

Svědci se shodují, že ten čas, kdy zpěvák ležel na podlaze a nebyl vidět, byl nekonečný. Naštěstí se zpěvák oklepal a na pódium se vrátil. Marek je profesionál, koncert i přes zranění a s krví za uchem dohrál.

Zpěvák se poté ozval fanouškům z nemocnice: “Milé Pardubice… Já vám jen chci říct, že to byl jeden z těch večerů na který se nezapomíná… Snad jste ocenili mé speciální číslo, které už nehodlám nikdy nikde zopakovat.”

 

 

Marek v dalším příspěvku sdílel i fotografii z nemocničního lůžka. Fanoušky ujistil, že je v pořádku: “P. S.: Máte tu skvělou nemocnici a fakt milý personál. Všechno je dobrý! Připravoval jsem si toto speciální číslo dlouho a snad se vám líbilo! Na začátku našich koncertů často říkám, že máme jediný plán a předsevzetí – skvěle vás pobavit a to i kdybychom se u toho měli stavět na hlavu. Dnes to bylo doslova. Pardubice, nikdy na vás už nezapomenu! To je jisté.” 

Pod příspěvky se ihned rozjeli hojné komentáře. “Byli jsme v šoku, když si spadl… Myslím, že můžu říct za všechny, že jsme se dlouho o nikoho tak nebáli,” okomentoval příspěvek jeden fanoušek. “Nejhorší speciální číslo, prosím, už nikdy víc. Připadalo nám to jako věčnost než si promluvil do mikrofonu a to, že to pak odehraješ, jako kdyby se nic nestalo a za uchem stékající krví a bolestí, jako neskutečný respekt,” napsali zpěvákovi nejvěrnější fanoušci z instagramového profilu Lostparta.

Marku, přejeme brzké uzdravení.

Články, které by tě mohly zajímat