Právě vysíláme

Marek Ztracený se pochlubil. Ukázal fotografie z utajené veselky

21. června 2023 12:48
Marek Ztracený se pochlubil. Ukázal fotografie z utajené veselky

Marek Ztracený má za sebou velký kariérní posun. Hned třikrát vystoupil v pražském Edenu a jeho koncerty vidělo přes 100 tisíc lidí. Marek na víc přímo na pódiu odhalil velké tajemství.

Marek Ztracený už několik let žije po boku přítelkyně Marcely. S bývalou moderátorkou má zpěvák i dvanáctiletého syna Marka a dvojice byla po dobu tří let zasnoubená. Už to vypadalo, že svatba se nikdy neuskuteční a Ztracenému se do manželství moc nechce. Nakonec ovšem vítěz ankety Český slavík překvapil a na svém koncertu v Edenu oznámil, že se tajně oženil. Svatba se uskutečnila na Šumavě v kruhu nejbližších.

Marek svatební fotografie promítnul divákům na velké obrazovce stadionu. Pár dní po koncertech se s nimi pochlubil i na svém instagramu. „Dnes je to 14 let od našeho prvního setkání a také 40 dní od naší svatby. Díky, paní Ztracená, že nosíš mé jméno,“ napsal.

Ztracený na koncertech oznámil, že si nyní dává delší pracovní pauzu, aby se mohl věnovat rodině. Rovněž ale překvapil svým dalším plánem. Český zpěvák chce totiž uspět i v zahraničí a uspořádat koncert na anglickém stadionu Wembley. Je to vůbec možné? Kdy se asi show uskuteční? To je zatím ve hvězdách!

Články, které by tě mohly zajímat