Právě vysíláme

Mariah Carey vydala novou vánoční hymnu: na pomoc si přizvala Arianu Grande a Jennifer Hudson

7. prosince 2020 8:10
Mariah Carey vydala novou vánoční hymnu: na pomoc si přizvala Arianu Grande a Jennifer Hudson

Mariah Carey sdílela novinku ke své vánoční písni z roku 2010 Oh Santa! Na pomoc si přizvala slavné kolegyně Arianu Grande a Jennifer Hudson.

Mariah Carey je autorkou jedné z nejznámějších vánočních skladeb All I Want For Christmas Is You. Nyní se pokusila o další hit v podobném duchu. Jedná se o předělání její vánoční písně Oh Santa!

Na pomoc si přizvala malé pomocníky s velkými hlasy: Jennifer Hudson a Ariana Grande, které společně s Carey napsali scénář k videoklipu.

Říká se, že blesk nikdy nezasáhne stejné místo dvakrát, ale zjevně geniální hudební inspirace s vánoční tématikou ano. Vánoční singl se zatím těší velkému zájmu, za pouhé tři dny klip vidělo přes 13 miliónů fanoušků. Je však otázkou, zda se píseň probojuje na přední příčky ve velké konkurenci nostalgických vánočních hitů. Už nyní je jasné, že během letošních Vánoc ji určitě uslyšíme mnohokrát.

Podívejte se na video Oh Santa!, nejnovější vánoční hymnu od nesporné královny vánočních písní Mariah Carey. Překoná podle vás ikonickou píseň All I Want For Christmas Is You?

Zdroj: Twitter, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat