Právě vysíláme

Marilyn Manson míří do vězení. Policie na něj vydala zatykač

27. května 2021 14:10
Marilyn Manson míří do vězení. Policie na něj vydala zatykač

Policie v New Hampshiru vydala zatykač na Marilyna Mansona. Byl obviněný ze dvou přestupků, přičemž oba se týkají jeho koncertu v roce 2019, kdy napadl kameramana.

Na Marilyna Mansona byl vydaný zatykač kvůli napadení kameramana, ke kterému mělo dojít 18. srpna 2019 v aréně v New Hampshiru. Zpěvákovi hrozí trest odnětí svobody na méně než jeden rok a také pokuta ve výši až dvou tisíc dolarů. Ve svém prohlášení policie uvedla, že je Manson už nějaký čas o zatykači ví.

Policejní oddělení, které zprávu vydalo, zároveň dodalo, že zatykač nemá nic společného s obviněními Mansona ze sexuálních napadení. Pověsti, které kolem zpěváka kolují už několik let, před několika měsíci potvrdila herečka a modelka Evan Rachel Wood, která hudebníka obvinila z fyzického, psychického i sexuálního zneužívání.

Krátce na to si na obtěžování Mansonem stěžovalo několik dalších žen, mimo jiné Bianca Allaine, která o zpěvákovi promluvila jako o „nejstrašnější osobě, kterou kdy potkala“.

Mansona se nezastal ani jeho dlouholetý kolega a spoluhráč Wes Borland. „Není to dobrý chlap. Každá věc, kterou o něm ty holky řekly, je zatracená pravda,“ uvedl. Naopak Alice Cooper se nechal slyšet, že si nikdy žádného sexuálního násilí směrem k ženám ze strany Mansona nevšiml.

Všechna obvinění i nadále prošetřuje policie. Ačkoliv na zpěváka doposud v souvislosti s těmito případy nebyl podaný žádný zatykač, rozvázalo s ním už spolupráci vydavatelství Loma Vista Recordings. A také další spolupracovníci se od něj distancují dál.

Zdroj: CNBC, Facebook, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat