Právě vysíláme

Marilyn Manson žaluje Evan Rachel Wood za pomluvu kvůli obvinění ze sexuálního zneužívání

5. března 2022 8:10
Marilyn Manson žaluje Evan Rachel Wood za pomluvu kvůli obvinění ze sexuálního zneužívání

Marilyn Manson zažaloval ex-partnerku Evan Rachel Wood za pomluvu. Obvinila ho ze sexuálního zneužívání, o čemž Manson tvrdí, že jsou „zlomyslnou lží“.

Manson, vlastním jménem Brian Warner, podal stížnost u Nejvyššího soudu v Los Angeles. Tvrdí v ní, že ho Wood a její partnerka Ashley Gore opakovaně veřejně obvinili jako násilníka. Podle něj se jedná o zákeřnou lež, která zničila Warnerovu úspěšnou hudební, televizní a filmovou kariéru. Manson požádal o soudní proces pře porotou.

V trestním oznámením dále pokračuje tvrzením, že Wood a Gore se vydávaly za agenty FBI „zfalšovaly a distribuovaly fiktivní dopis od agenta FBI, aby vytvořili falešný dojem, že jsou Warnerovy údajné ‚oběti‘ a jejich rodiny v nebezpečí a že probíhá federální trestní vyšetřování Warnera.“  Tvrdí také, že Wood a Gore poskytli kontrolní seznamy a scénáře obviněným a učinili vědomě nepravdivá prohlášení, včetně toho, že Manson natočil sexuální napadení nezletilé.

 

Woodová byla jednou z několika žen, které se počátkem loňského roku přihlásily k obviněním ze sexuálního zneužívání Mansona. V příspěvku na instagramu v té době Wood napsala: „Jméno mého násilníka je Brian Warner, světu také známý jako Marilyn Manson. Začal se mnou manipulovat, když jsem byla teenager a roky mě týral. Měla jsem vymytý mozek a přinutil mě, abych se mu podřídila. Skončila jsem ve strachu z odplaty, pomluv nebo vydírání. Jsem zde, abych odhalila tohoto nebezpečného muže, a také mnoho průmyslových odvětví, která mu to umožnila, než zničí další životy. Stojím na straně mnoha obětí, které už nebudou mlčet.“

Vztah Wooda a Mansona se dostal na veřejnost v roce 2007, když jí bylo 19 a jemu 38. Zasnoubili se v roce 2010, ale později se toho roku rozešli. Poté, co se objevila obvinění proti Mansonovi, byl odvolán svou nahrávací společností, manažerem, CAA a také z role v show American Gods.

Články, které by tě mohly zajímat