Právě vysíláme

Markéta Konvičková předčasně porodila. Pro miminko vybrala krásné české jméno

15. září 2020 12:10
Markéta Konvičková předčasně porodila. Pro miminko vybrala krásné české jméno

Markéta Konvičková je konečně maminkou! Populární zpěvačka předčasně porodila holčičku. Se snoubencem Reném dali své prvorozené dceři krásné české jméno.

Amálie. Poklad v náručí. Vítej, sluníčko,“ pochlubila se zpěvačka, která porodila o několik týdnů dříve, než se původně plánovalo. Termín porodu měla v říjnu.

 

„Už teď má naše dcera svoji hlavu, prostě už chtěla být s námi! Nejkrásnější moment tě spatřit a přitulit si tě k sobě,“ dodala šťastná novopečená maminka k příspěvku na Instagramu z Fakultní nemocnice v Ostravě, kde holčičku přivedla na svět.

„Moc děkujeme celému týmu ve Fakultní nemocnici v Ostravě, hned bych šla rodit znovu. Byli naprosto boží,“ poděkovala porodnímu týmu nadšená zpěvačka.

Pod krásným oznámením se objevilo mnoho komentářů, ve kterém fanoušci i slavné osobnosti Markétě ze srdce gratulují.Markétko, obrovská gratulace. Buďte zdraví, jízda začíná. A vítej mezi maminkami. A krásné jméno jste vybrali,“ napsala Ewa Farna. „Moc gratuluji, jste krásní všichni,“ blahopřála Ilona Csáková. „Máme parťačku, už se těším na ty dlouhý maminkovský telefonáty,“ vzkázala Markétina velmi dobrá kamarádka Monika Bagárová, která před pár měsíci porodila dceru Rumiu.

Ke gratulacím se samozřejmě přidává i celá Evropa 2. Přejeme novopečené mamince, aby byla její holčička zdravá a šťastná!

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat