Právě vysíláme

MARKÉTA KONVIČKOVÁ šokovala fanoušky. Přiznala nález vzácného nádoru a přišla o vlasy!

11. září 2019 11:10
MARKÉTA KONVIČKOVÁ šokovala fanoušky. Přiznala nález vzácného nádoru a přišla o vlasy!

Internetový hate je často zlý, neúprosný a mnohdy i velmi nespravedlivý. Žádný nenávistný hater totiž nemůže vědět, jaké věci se ve skutečnosti dějí mimo svět sociálních sítí.

Markétě Konvičkové došla trpělivost s nenávistnými komentáři ohledně jejího vzhledu a rozhodla se všem haterům poslat jasný vzkaz, ve kterém přiznala i jedno smutné tajemství.

Vše začalo krutým komentářem, ve kterém si jeden ze zpěvaččiných sledujících začal z Markéty utahovat a obviňoval ji z botoxu a dalších plastických operací. „Zdá se to jenom mně, nebo Markéta vypadá fakt strašně? Ofina hrůza, vypadáte jako oteklé rajče. STOP BOTOX,“ napsal hater a půvabná zpěvačka se rozhodla na komentář reagovat.

„Abych objasnila váš botox. Před půl rokem jsem začala otékat, přišla jsem o vlasy a splašily se mi hormony. Zjistili, že se jednalo o vzácný druh nádoru. Po operaci se už dávám pomalu dohromady, ale vlasy už nezachráním. Dorostou časem,“ napsala Markéta a dodala, že doufá, že nyní se všichni hateři propadnou hanbou do země.

Zpěvaččino přiznání všechny šokovalo. V posledních týdnech totiž Markéta přímo zářila, a dokonce natočila i nový klip. Její boj s nemocí tedy opět dokázal, že ne vždy je svět zalitý sluncem a svět na Instagramu se od skutečnosti mnohdy liší.

 

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat