Právě vysíláme

Markéta Konvičková je už rok maminkou. Sdílela roztomilé snímky

20. října 2021 8:10
Markéta Konvičková je už rok maminkou. Sdílela roztomilé snímky

Zpěvačka Markéta Konvičková s přítelem René oslavili první narozeniny své Amélie. Doma vše sladili do růžové barvy a dceři pořídili šaty, ve kterých vypadala jako princezna. Fotky z narozenin pak interpretka sdílela na sociálních sítích.

Markéta Konvičková je už více než rok maminkou. Vloni v září přivedla předčasně na svět dceru Amélii, kterou má s partnerem Reném. „Už teď má naše dcera svoji hlavu, prostě už chtěla být s námi! Nejkrásnější moment tě spatřit a přitulit si tě,“ okomentovala tehdy příchod dítěte.

Fotky Amélie sdílí zpěvačka pravidelně na svých sociálních sítích. Naposled zveřejnila snímky z oslavy prvních narozenin dcerky, na kterých rodinka doslova září. „Původně jsme to měli mít hezky na terásce, piknik, posezení, ale počasí nás donutilo udělat si punk v garáži. Nicméně to byl moc hezký punk,“ napsala zpěvačka.

Konvičková pro dceru minulý rok vydala skladbu AMI, která se dnes těší více než milionu zhlédnutí. A fanoušci hudebnice se pravděpodobně mohou těšit na další skladbu podobného rázu. „Za ten rok toho mám na srdci hodně a asi zase něco nazpívám. Bude se to jmenovat Kdo málo spí, má hodně zážitků,“ prozradila Konvičková.

 

Články, které by tě mohly zajímat