Právě vysíláme

MARPO oznámil nový termín slibovaného velkolepého koncertu! Kde se nakonec uskuteční show TROUBLEGANGU?

2. prosince 2019 11:10
MARPO oznámil nový termín slibovaného velkolepého koncertu! Kde se nakonec uskuteční show TROUBLEGANGU?

Kolem velkolepého koncertu Marpa a TroubleGangu panovalo dlouhou dobu spoustu nejasností. Původní termín koncertu, který se měl konat v pražských Letňanech, byl totiž zrušen a fanoušci dlouhou dobu nevěděli, kdy se vlastně bude konat.

Nyní je všem spekulacím konec a konečně víme, kdy se ona obrovská show uskuteční. Marpo při příležitosti vydání doposud poslední desky TroubleGangu totiž na sociálních sítích oznámil, že koncert se uskuteční 27. června v Edenu a bude se tak jednat o obrovskou stadiónovou show. „Příští rok to bude 15 let, co vyšlo moje první album Původ umění. Spousta neúspěchů, depresí a snažení nazmar. Přišla deska R!ot a všechno se změnilo. TroubleGang bude na světě 8 let a je na čase uvést kapelu do první ligy a zapsat se mezi 5 největších kapel co udělala stadiónovou show! Věřím že spoustě lidem moje hudba pomohla, teď je na čase se sejít na jednom místě a udělat peklo,“ napsal Marpo.

Původně se měla show konat v Letňanech. Jelikož ovšem TroubleGang měnil management, koncert se musel přesunout na jiný termín a nakonec bylo změněno i místo konání. Eden je ale určitě skvělou volbou a kapela jistě předvede show, jakou fanouškům slibuje.

 

Zdroj: Instgram

Články, které by tě mohly zajímat