Právě vysíláme

Marpo vydává akční videoklip k singlu Poslední rapovej hrdina

18. října 2020 8:10
Marpo vydává akční videoklip k singlu Poslední rapovej hrdina

Rapper Marpo představil nový hudební klip k singlu Poslední rapovej hrdina, a je to pořádný nářez! Autor hitu Conor McGregor se během skládání nového hitu inspiroval aktuální situací ve společnosti.

Nový klip bere dech

Marpo navazuje na poslední videoklip k singlu Nebaví novým, neuvěřitelným videem k singlu Poslední rapovej hrdina. Píseň se inspiruje současným děním ve společnosti. Marpo popisuje zrod skladby takto: „Trošku mě naštvala situace, jak se některý lidi teď vyjadřujou ke kultuře v tomhle coronavirovým období. Jak hudba není potřebná. Přitom lidi přežívaj naopak krušný chvíle dost často díky hudbě!“ Text napsal Marpo společně s americkým rapperem Hard Targetem. Režisérem klipu je již osvědčený Matěj Říha aka Papa Pech, který se spolu s Ondřejem Čechovským postaral i o námět.

Poslední rapovej hrdina je rozhodně nejakčnější klip, jehož předlohou se pro Marpa stal film Extraction. „Říkal jsem si, že bych chtěl taky jednou něco takovýho natočit. Nejen klasickej rapovej klip,“ říká rapper. Povedené, zhruba šestiminutové video se natáčelo zcela bez video efektů. Klobouk dolů!

Velkolepý klip k singlu Poslední rapovej hrdina si můžete pustit níže. Co mu říkáte?

Zdroj: Universal Music CZ, YouTube, Danny Nguyen

Články, které by tě mohly zajímat