Právě vysíláme

MARPO vyhlásil konkurz na pozici bubeníka v TROUBLEGANGU! Co se stalo? Jak se můžete konkurzu zúčastnit i vy?

4. ledna 2019 7:55
MARPO vyhlásil konkurz na pozici bubeníka v TROUBLEGANGU! Co se stalo? Jak se můžete konkurzu zúčastnit i vy?

Veleúspěšnou kapelu TroubleGang po třech letech opouští bubeník Martin ‚Boky‘ Bock a nahradit ho může třeba i jeden z vás! Rapper Marpo na Instagramu uvedl, že vyhlašuje veřejný konkurz na pozici trvalého bubeníka v kapele a fanoušci jsou z toho hotoví.

O odchodu rozhodly odlišné vize

Marpo na Instagramu uvedl, že za odchod Bokyho mohla odlišná vize, kterou měl v porovnání se zbytkem skupiny. Boky působil jako hlavní bubeník kapely už tři roky a byl oblíbený mezi fanoušky. Podle zprávy lze usoudit, že se kapela s bubeníkem rozešla v dobrém.

Málokdy jsme zažili, že by tak známá kapela, jako TroubleGang, oznámila veřejný konkurz na tak důležitý post. Ukazuje to na fakt, že si kapela se svými fanoušky neustále udržuje silné vazby a důvěřuje jim. Několik hodin poté, co zpráva o odchodu Bokyho vyšla (a zároveň přišlo oznámení konkurzu), na příspěvek reagovalo tisíce lidí a několik desítek projevilo zájem o pozici v kapele.

Chcete se stát bubeníkem kapely TroubleGang i vy? Mrkněte na zprávu níže, kde jsou uvedeny instrukce, jak se do konkurzu přihlásit.

 

Zdroj: Instagram

4 seriálové trháky, na které se můžeme těšit v roce 2019

Články, které by tě mohly zajímat