Právě vysíláme

MARSHMELLO a BASTILLE vydávají společný singl Happier! Poslechněte si ho přímo zde!

29. srpna 2018 11:10
MARSHMELLO a BASTILLE vydávají společný singl Happier! Poslechněte si ho přímo zde!

Maskovaný hitmaker Marshmello vydává ve spolupráci s britskou indie-rockovou formací Bastille singl Happier! Podílel se na něm i Steve Mac, který v minulosti spolupracoval s Edem Sheeranem, Liamem Paynem nebo P!nk.

Happier jsme napsali minulý rok a od začátku jsme jí viděly jako skladbu, ke které si někoho přizveme,“ komentují vznik singlu Bastille„Pracovat s Marshmellem byla sranda. Dokázal najít radost v melancholii. Je dobré alespoň na minutu vstoupit do světa někoho jiného.“

 ČTĚTE TAKÉ: Novinka Evropy 2: MARSHMELLO feat. ANNE–MARIE – Friends

Anonymní DJ a producent Marshmello vtrhl na hudební scénu jako bouře. Stal se jedním z nejrychleji stoupajících dance producentů v historii a jeho fanouškovská základna dnes zahrnuje všechny věkové kategorie od dětí po dospělé. Za svou kariéru přesáhl dvě miliardy streamů a vyprodal přes 300 vystoupení po celém světě. Marshmello odstartoval kariéru remixem hitu od Jack Ü a Justina Biebera Where Are Ü Now. Následovaly hity na předních příčkách hitparád, stovky milionů přehrání a certifikáty od zlata až po platinu.

Nově korunovaní králové brit popu Bastille před pěti lety debutovali albem Bad Blood, které se stalo třikrát platinovým. Kapela má za sebou přes 500 koncertů na šesti kontinentech, na svém kontě má přes 15 milionů prodaných singlů, 6 milionů prodaných kopií alb, přes 3,3 miliardy streamů, BRIT Award a nominaci na Grammy či ceny MTV. Svou tvář světu představili hitem Pompeii, který je momentálně šestkrát platinovým a jejich nejnovější singl Quarter Past Midnight je hitem napříč všemi rádii a v těch alternativních je nepřekonatelným hitem číslo jedna.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat