Právě vysíláme

Marshmello vydal singl s Jonas Brothers. Jmenuje se Leave Before You Love Me a je o vztahu na jednu noc

29. května 2021 8:10
Marshmello vydal singl s Jonas Brothers. Jmenuje se Leave Before You Love Me a je o vztahu na jednu noc

Na Grammy nominovaný Marshmello se vrhl do spolupráce s kapelou Jonas Brothers a natočil s ní singl Leave Before You Love Me. Ačkoliv jsou všichni bratři ženatí, zpívají v něm o vztahu na jednu noc.

Singl Leave Before You Love Me je inspirovaný osmdesátými léty, čemuž odpovídá také videoklip. Ten formace spolu s Marshmelloem natáčela hned na několika místech. Vizuál začíná pohledem na Nicka Jonase v metru, později se k němu připojí i bratři spolu s DJ a producentem.

Píseň vydali Jonas Brothers spolu s oznámením svého turné Remember This, které pojedou k připravovanému albu. „Nemohli bychom být více nadšení. V létě vyrážíme na turné, na které s sebou vezmeme i Kelseu Ballerini. Pokud nás minulý rok něco naučil, pak to, abychom si pamatovali všechny důležité momenty v našich životech,“ uvedla formace.

Ta spolu s Marshmello se songem poprvé naživo vystoupila na předávání cen Billboard Music Awards, které nejmladší z bratrů moderoval. Ještě týden před akcí přitom nebylo jasné, zda nebudou muset pořadatelé hledat náhradu. Nick Jonas si totiž při natáčení olympijského speciálu, ve kterém bude proti sourozencům v různých olympijských disciplínách soutěžit, zlomil dvě žebra.

Zdroj: Rolling Stone, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat