Právě vysíláme

MARTIN GARRIX i KYGO! Největší evropský beach festival BALATON SOUND oznámil první headlinery!

11. prosince 2019 8:00
MARTIN GARRIX i KYGO! Největší evropský beach festival BALATON SOUND oznámil první headlinery!

Balaton Sound je pětidenní beach festival na idylické pláži maďarského jezera Balatonu. Nyní v první vlně oznamování programu nabízí řadu hvězd, které se představí návštěvníkům festivalu od 8. do 12. července 2020.

Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike a Kygo jsou hlavními headlinery v čerstvém seznamu zveřejněných jmen pro nadcházející ročník.

Unikátní poloha na břehu obřího jezera a fantastická atmosféra s luxusním VIP zázemím vytváří z Balaton Soundu jednu z nejžádanějších a největších akcí elektronické a taneční hudby v Evropě.  Ročník 2019 přivítal v součtu všech dní 172 000 fanoušků a rekordní počet jich dorazil i z České republiky.

Vedle světoznámých hvězd, které se na pláž Balatonu rádi vracejí, jako jsou například Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike a Kygo, jsou tu i další nová jména. Jedním z nich je norský DJ Matoma, který díky svému talentu nyní spolupracuje  nejen s The Vamps, ale i s dalšími zavedenými jmény jako jsou Sigala, Don Diablo a Jonas Blue. DJ Matoma vystoupí na hlavní scéně hned první den festival 8. července.

Již první oznámená jména slibují řadu fantastických zážitků a skvělou party. Ani letos například nebude chybět mimořádně populární Elrow stage, která nabídne vystoupení Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante, Danny Tengalia a řady dalších.

Balaton Sound nabízí navíc naprosto jedinečné VIP zóny, které nenajdete na žádném jiném festivalu v Evropě. Tato část areálu bude pulzovat v hollywoodském retro stylu a nabídka zde bude přímo okouzlující, od masáží, make-up salónků, nápojů při příjezdu až po exkluzivní večírky a překvapení. Více informací se fanoušci dozví se startem prodeje VIP vstupenek v polovině prosince. Více informací na: www.balatonsound.com/cz

Nejlevnější vstupenky budou dostupné 72 hodin od středy 11.12. od 12:00.

 

Články, které by tě mohly zajímat