Právě vysíláme

Megan Fox opět provokovala na červeném koberci. Mohla přijít rovnou nahá

13. září 2021 13:05
Megan Fox opět provokovala na červeném koberci. Mohla přijít rovnou nahá

Od té doby, kdy se Megan Fox dala dohromady s rapperem Machine Gun Kelly, se na červeném koberci ukazuje čím dál tím více odhalená. Na předání cen MTV mohla jít už rovnou nahá.

Udílení prestižních hudebních cen MTV se konalo v New Yorku a celebrity měly příležitost vynést na červený koberec nějakou tu róbu a hodit se do gala.

Kráska z Transformers Megan Fox vzala tuto příležitost po svém a oblékla se jako chytrá horákyně. Megan doprovodila svého kontroverzního přítele oblečená v opravdu odvážném modelu, který víc odhaloval, než skrýval.

Její šaty značky Mugler byly téměř neviditelný jako ty z pohádky Císařovy nové šaty. Průhledné šaty, které oblékla, byly zakryté jen na prsou, zbytek byl naprosto průhledný a zdobený třpytivými krystaly.  Sexy herečka si pod šaty oblékla pouhá třpytivá stříbrná tanga, která opravdu zářila.

Megan na sebe samozřejmě strhla největší pozornost a k partnerovi se během focení hodně tulila.  Kontroverzní šaty Meghan vybral její partner. „Řekl mi: Dneska večer budeš nahá, a tak jsem mu odpověděla: Cokoli řekneš, taťko.“

Jak to kontroverznímu párečku slušelo se podívejte do galerie.

 

Články, které by tě mohly zajímat