Právě vysíláme

Meghan Trainor porodila, s manželem přivítali syna Rileyho

15. února 2021 8:10
Meghan Trainor porodila, s manželem přivítali syna Rileyho

Zpěvačka Meghan Trainor porodila. Manželovi přivedla na svět syna, kterého pár pojmenoval Riley. Novinkou se pochlubila na sociálních sítích.

Meghan Trainor si Daryla Sabara vzala v prosinci roku 2018. Těhotenství tajila až do poslední možné chvíle, o radostnou zprávu se s fanoušky podělila až v říjnu loňského roku, kdy už na ní bylo bříško viditelné.

V neděli na svém Instagramu Trainor oznámila, že porodila. 8. února se přivedla císařským řezem na svět syna Rileyho. „Tenhle sladký klučina byl dnes tím nejlepším Valentýnem. Moc ho milujeme. Děkuji, Daryle, za nejlepší valentýnský dárek na světě. Vítej na světě, Riley,“ sdílela pyšná maminka spolu s několika fotografiemi.

„Jeho jméno nebude souviset s nikým jiným, což je to, co jsem chtěla. Neznám žádnou osobu s takovým jménem,“ uvedla zpěvačka už dříve v People (The TV Show!).

Hudebnici znají čeští posluchači především díky písni All About That Bass, kterou vydala před šesti lety. Song krátce na to přepsala do češtiny Patricie Fuxová, nazpívala jej pak Ewa Farna pod názvem Boky jako skříň.

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat