Právě vysíláme

„Mezi mnou a Tupacem není žádný rozdíl.“ Tekashi 6ix9ine se srovnává s rapovou legendou

4. září 2020 11:10
„Mezi mnou a Tupacem není žádný rozdíl.“ Tekashi 6ix9ine se srovnává s rapovou legendou

Tupac Shakur je všeobecně považován za jednoho z nejlepších rapperů všech doba, a i mnoho let po jeho smrti je toto jméno legendární. Někteří novodobý rappeři se dokonce nebojí s ním srovnávat a tvrdí, že jsou na stejné úrovni jako on.

„Mezi mnou a Tupacem Shakurem není žádný rozdíl!“ To je výrok, který vypustil z úst jeden z nejkontroverznějších  rapperů současnosti Tekashi 6ix9ine. A je jasné, že tuto větu mu jen tak někdo neodpustí a už tak dost mezi kolegy nenáviděná osoba schytá další hate.

Tekashi se o Tupacovi rozpovídal v rozhovoru pro The New York Times, kde řekl, že s postavou světového hip-hopu sdílí víc než jen kriminální minulost. „Je Tupac milován, nebo nenáviděn? Milován! Jaký je ale jediný  rozdíl mezi ním a mnou? Nikdy mě neobvinili ze znásilnění,“ řekl v nadsázce a narážel tak na to, že Tupac byl za svůj život poslán do vězení za znásilnění a sexuální obtěžování.

„Tupac vložil do umění i svůj boj s démony a snažil se tak pomocí rapu pomáhat lidem. To samé dělám i já,“ dodal duhový rapper, jemuž nemůže přijít na jméno několik slavných kolegů, jako například Snoop Dogg a Meek Mill. Jak už totiž asi všichni vědí, 6ix9ine uzavřel dohodu s policií a za to, že udal několik členů gangu Nine Trey a vyhnul se tak několikaletému trestu vězení.

 

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat