Právě vysíláme

Mezi Monikou Bagárovou a Benem Cristovaem je Něco víc

27. prosince 2022 13:10
Mezi Monikou Bagárovou a Benem Cristovaem je Něco víc

Monika Bagárová a Ben Cristovao jsou mnohaletí přátelé. Když proto Monika Bagárová oznámila, že se zpěvák objeví jako host na její nové desce, fanoušci šíleli nadšením. Duet pojmenovali Něco víc.

Monika Bagárová a Ben Cristovao už spolu jeden song mají. Píseň Chci má ale už téměř deset let, a tak bylo na čase přijít s něčím novým. A proč ne hned pro zpěvaččino album Silnější, které vyšlo letos v prosinci. Zatímco muzikant, který si v červnu vyzkoušel roli moderátora Evropy 2, napsal text songu, hudbu připravil producent desky Tomi Popovič.

„Ben přinesl jiný pohled a možnosti práce, což bylo velmi inspirativní. Po letech jsme spolupracovali a bylo to velmi pěkné,“ zhodnotila Bagárová. „Mám radost, že klip baví,“ reagoval zase Cristovao na nadšené reakce svých příznivců.

Videoklip dvojice natáčela v Brně na začátku prosince. Střídají se v něm záběry ze dvou hotelových pokojů – jednoho holčičího a druhého pánského. Společně si pak všichni aktéři užívají zábavu na bowlingu. O režii se postaral Dominik Hungr.

Novinka Něco víc je součástí nového alba Bagárové, které vydala pod názvem Silnější. Nejen o něm se rozpovídala v našem rozhovoru s Randym Cold v pořadu Behind the Instagram.

Články, které by tě mohly zajímat