Právě vysíláme

MICHAEL BUBLÉ: Manželka si myslela, že jsem gay

12. prosince 2018 11:10
MICHAEL BUBLÉ: Manželka si myslela, že jsem gay

Muži jsou odmalička vedeni k tomu, aby byli k ženám galantní a zdvořilí. Pak se však může stát, že to přeženou. Své o tom ví například kanadský zpěvák Michael Bublé, který kvůli tomu málem promeškal svou životní lásku!

Takhle se oblíbený zpěvák ve španělské talk show rozpovídal o prvním setkání se svou ženou, argentinskou herečkou a modelkou Luisanou Lopilato.

„Byla tam s jedním slavným a taky dost pohledným hercem. Přišli spolu, takže jsem je automaticky považoval za pár. A jelikož jsem nechtěl být neslušný a dotírat na ni, bavil jsem se spíš s ním. Snažil jsem se při tom nenápadně zjistit, jestli spolu doopravdy jsou. No, nakonec jsem se opil a nenapadlo mě nic lepšího než tomu chlapíkovi říct, že má krásnou přítelkyni. A on na to odpověděl: ‚Ale ne, není to moje přítelkyně, jede po tobě!'“

V tu chvíli Michael konečně sebral odvahu a chystal se Luisanu oslovit. Jenže ta právě telefonovala a slova, která zpěvák zaslechl, ho příliš nepotěšila. „Mluvila se svojí matkou a vyprávěla jí: ‚Potkala jsem Michaela Bublého, ale je to jasnej gay.'“

A jak to celé dopadlo? Luisiana tomuhle „gayovi“ nedávno porodila třetího potomka. Bráchové Noah a Elias se tak dočkali sestřičky, která dostala poněkud rozsáhlejší jméno Vida Amber Betty.

Zdroj: Music-news.com

Video: Rozhovor s českou Barbie o šikaně

Články, které by tě mohly zajímat