Právě vysíláme

MICHAEL BUBLÉ se po vážné nemoci syna vrací na scénu. Nové CD bude plné romantiky!

3. října 2018 8:00
MICHAEL BUBLÉ se po vážné nemoci syna vrací na scénu. Nové CD bude plné romantiky!

Zpěvák Michael Bubble vydá další desku. Kdy se můžeme na zamilované CD těšit?

Album lakonicky nazvané (love) vyjde 16. listopadu a stane se pravděpodobně nejromantičtějším Bublého počinem. K poslechu je teď první ochutnávka v podobě singlu When I Fall In Love.

Michael Bublé se vrací po dvou letech mlčení, které trávil jen v kruhu svých nejbližších. V roce 2016 jeho staršímu synovi byla diagnostikována rakovina, po čemž byl zpěvák nucen zrušit všechna svoje vystoupení a věnovat se rodině. Naštěstí léčba byla úspěšná a synovi momentálně nic nehrozí. Zpěvák se přiznává, že o návratu do studia zprvu vůbec neuvažoval, ale očividně jeho prožitky byly příliš silné na to, aby zůstaly pouze v něm. „Zaměřil jsem se na rodinu, chtěl jsem trávit celý svůj volný čas jenom s manželkou a dětmi. Dostali jsme v té době tolik skvělých přání a podpory, že jsem si uvědomil, kolik je na světě lásky a lidskosti. Postupně jsem začal chápat svoje životní priority a teď jsem odhodlaný sdílet emoce a ponaučení, které mi život přinesl. Mám co říct,“ svěřil se zpěvák k chystané nahrávce.

Na novém albu Bublé znovu oživuje zlaté americké jazzové standardy jako My Funny Valetnine, When Youre Smiling nebo I Only Have Eyes On You. Kromě staré klasiky také zazpíval vlastní píseň Forever Now, kde plně demonstruje svoje skladatelské nadání. Bublé spolupracoval na albu se svými dlouhodobými kolegy Davidem Fosterem a Jochemem van der Saagem. Spolu přišli na luxusní aranže, které výborně doplňují Bublého bohatý hlas.

Zdroj: YouTube, Warner Music

Matka dělala ze své dcery invalidu. Ta ji v dospělosti nechala zabít

Články, které by tě mohly zajímat