Právě vysíláme

MICHAEL C & JEAN LUC vydávají tři nové releasy

13. června 2020 10:17
MICHAEL C & JEAN LUC vydávají tři nové releasy

Čeští houseoví interpreti Michael C a Jean Luc vydali tři společné releasy na německých labelech. Dva singly vyšly na labelu Audio Safari a jeden dvoutrackový na Amber Red Recordings. Energické skladby v sobě kombinují styly techhouse a progressive house. Poslechnout si je můžete níže.

Oba interpreti těmito releasy navazují na více než desetiletou úspěšnou spolupráci v oblasti hudební produkce. „Náš společný single Give Me Your Sound, který jsme vydali koncem dubna, můžete aktuálně slyšet například v playlistu Dance Radia,“ říká Michael C a doplňuje: „Těší nás, že se během krátké doby dokázal vyšplhat až na vrchol hitparády, kde se držel šest týdnů.“

Dva nové singly Give Me Your Sound společně s African Theme vydal label Audio Safari. Třetím počinem je dvojsingl Better You/Under The Circumstances, který vyšel 8. června na německém Amber Red Recordings, a uzavřel tak půlroční práci tuzemské dvojice. Česká jména se tak přidala k dalším mladým talentovaným jménům jako Lutzenkirchen, Daniel Levak, Stereolink nebo Henrich & Heine, kteří na těchto labelech vydávají.

Články, které by tě mohly zajímat