Právě vysíláme

MIKE SHINODA z LINKIN PARK ohlásil vydání sólového alba

5. dubna 2018 14:10
MIKE SHINODA z LINKIN PARK ohlásil vydání sólového alba

Hudebník Mike Shinoda zveřejnil dvě nové skladby a přidal informace o chystaném sólovém albu. Deska Post Traumatic vyjde 15. června 2018.

Zpěvák Linkin Park novou tvorbou reaguje na nedávnou sebevraždu zpěváka Chestera Benningtona. Před několika týdny už publikoval tři skladby v rámci Post Traumatic EP – sám je napsal i produkoval, zároveň k nim vytvořil vizuály z toho, co sám natočil a namaloval. „Zármutek je osobní, intimní zkušenost,“ komentoval to. „Tohle nejsou Linkin Park ani Fort Minor. Jsem to jen já… Nevím, kam tahle cesta vede, ale jsem rád, že ji s vámi mohu sdílet.“

Smrt kolegy Mikea hluboce zasáhla. Zavřel se ve svém domě v Los Angeles a bez jakýchkoliv plánů se pokusil ze zármutku vypsat. Postupně nahrál šestnáct skladeb, které nyní hodlá vydat na sólové desce a živě představit v létě na festivalech (např.: Identity v Los Angeles, Reading a Leeds v Anglii nebo Summer Sonic v Japonsku). Kromě tří již známých věcí bude album obsahovat i dvě nově zveřejněné skladby Crossing A Line a Nothing Makes Sense Anymore.

ČTĚTE TAKÉ: JUNGE JUNGE vydávají další famózní singl! To prostě chceš slyšet!

 

Zdroj: YouTube

Galerie: Po 20 letech s makeu pem na stagi vypadá Christina Aguilera neuvěřitelně i bez něj

Články, které by tě mohly zajímat