Právě vysíláme

MIKOLAS JOSEF oficiálně odhaluje klip ke svému třetímu singlu Believe (Hey Hey)

9. listopadu 2016 11:44
MIKOLAS JOSEF oficiálně odhaluje klip ke svému třetímu singlu Believe (Hey Hey)

S napětím očekávanou novinku „Believe (Hey Hey)“ Mikolase Josefa, jednadvacetiletého hudebníka, zpěváka a producenta, doprovodilo koncem září lyric video. Nyní po více jak třech měsících příprav a náročném natáčení na Islandu přichází s oficiálním klipem.

Video ke skladbě, pod níž je koproducentsky podepsán rakouský producent a studiový inženýr Nikodemem Milewski, který jen v minulém roce dosáhl v kooperaci s dalšími interprety (např. Felix Jaehn) na první pozici v německých rádiích se singly „Ain‘t Nobody“, „Stimme“ nebo „Supergirl“, bylo původně zamýšleno v jiných světových lokacích, ale nakonec hlavní protagonista zvolil severní Evropu a konkrétně drsný Island: „Hledal jsem místo, které by odráželo emoci v písni a Islandská pustina a divokost pro mě byly jasnou volbou. Ta země je naprosto úchvatná!“ Natáčení probíhalo převážně na jihovýchodním pobřeží a od začátku dokonale sehraný tým, tvořený Mikolasem a Zdeňkem Sopůškem ze studia Forward Creatives, bojoval s vyhlášeným počasím, k čemuž hlavní protagonista dodává: „Zasvítilo nám slunce jen poslední den, takže většinu času jsme byli promočení až na kost, ale věřím, že to dodalo klipu svoje kouzlo.
Vedle úspěšné spolupráce s Forward Creatives, kteří se podíleli již na předešlém singlu „Free“, si Mikolas pochvaluje volbu představitelky jeho děvčete, kterou v „Believe (Hey Hey)“ ztvárňuje Alena Prešnajderová, jinak Supermiss Internet 2014 a profesionální modelka, reprezentující po celém světě značku Monster Energy: „Neuvěřitelně se dokázala napojit na emoci, skvěle pracovala s kamerou a vidět jí hrát bylo něco co si budu pamatovat celý život. V klipu je opravdu velmi silná. Končili jsme ve 4 hodiny ráno a nepadlo ani slovo o únavě. Byla neuvěřitelně profesionální a dřela každou sekundu.

Aktuálně se připravuje akustická verze písně, jež je naplánovaná do konce listopadu a velmi aktivně probíhá výběr skladeb na debutové album, na němž se pracuje se zahraničními kolegy. Mezitím jedná Mikolas také o možnosti reprezentovat Českou Republiku na Eurovision Contest pro ročník 2017.

Články, které by tě mohly zajímat