Právě vysíláme

Mikrofon, který Cardi B hodila po fanouškovi, se vydražil za více než dva miliony korun

10. srpna 2023 14:57
Mikrofon, který Cardi B hodila po fanouškovi, se vydražil za více než dva miliony korun

Jak se říká, když se dva hádají, třetí se směje. A tak zatímco během koncertu v Las Vegas po Cardi B fanoušek hodil drink a ona po něm následně mikrofon a rozčileně si na pódiu upravovala účes, majitel audio společnosti, která měla koncert na starosti, si onen mikrofon odnesl domů a vydražil ho.

Cardi B je známá svým neslušným chováním směrem k fanouškům. A ačkoliv byla během koncertu v Las Vegas poté, co po ní fanoušek hodil drink, zcela v právu, názory na to, zda po něm měla ona následně hodit mikrofon, se různí. Jisté je však jedno – minimálně Scott Fisher, majitel audio společnosti The Wave Inc, která se na místě starala o hudební produkci, z toho radost měl.

Odhozený mikrofon totiž našel, vzal si ho s sebou domů a následně ho vydražil za neuvěřitelné zhruba dva miliony českých korun. Peníze si však nehodlá nechat. Rozdělí je dvěma charitám, konkrétně Friendship Circle Las Vegas a Wounded Warrior Project.

„Doufal jsem, že nejvyšší nabídka dosáhne alespoň sta tisíc korun. Neměl jsem ponětí, že se to může vyšplhat až na takovou částku,“ uvedl Fisher pro CBS News. „Předpokládal jsem, že tahle událost získá nějakou pozornost, ale myslel jsem, že pouze na celostátní úrovní. To množství zpráv, které se o aukci vydalo, je ohromující,“ dodal.

Články, které by tě mohly zajímat