Právě vysíláme

Miley Cyrus a Dua Lipa: ve žhavém sexy klipu ukazují, jak paří zlobivé holky

21. listopadu 2020 8:10
Miley Cyrus a Dua Lipa: ve žhavém sexy klipu ukazují, jak paří zlobivé holky

Miley Cyrus a Dua Lipa vydaly netrpělivě očekávaný duet Prisoner. Skladba se objeví na Miley sedmém albu Plastic Hearts. Ve žhavém klipu ukazují, jak paří zlobivé holky.

Na začátku října, poté, co byly společně spatřeny na natáčení videa v New Yorku, se začaly šířit zprávy, že Miley Cyrus a Dua Lipa pracují na tajném projektu. Ohledně toho, o jaký projekt se jednalo, však obě zůstaly velmi skromné.

 

První konkrétní střípky přišly začátkem tohoto týdne, když Cyrus představila seznam skladeb pro její nadcházející rockem inspirované album Plastic Hearts, kde u čtvrté skladby bylo uvedeno: „Prisoner s Lipou.“

 

Konečně se fanoušci dočkali, úspěšné zpěvačky vydaly společný singl, který zároveň doprovází video, které více než splňuje Miley provokativní pověst.

 

Cyrus a Lipa vystupují jako nejmenované rockové hvězdy, společně jezdí na turné autobusem, kroutí se na podlaze a navzájem se nalévají krvavě červenou třešňovou šťávou, než předvedou bujarou show v baru. Videoklip končí tím, že Lipa publiku ukáže prostředníček, zatímco má na sobě velmi vzácné šaty Gucci z 90. let navržené Tomem Fordem. Taková průměrná sobotní noc. Jak se vám žhavý klip líbí?

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat