Právě vysíláme

Miley Cyrus nepojede turné k nové desce. Nechci spát po autobusech, vzkazuje

26. května 2023 16:21
Miley Cyrus nepojede turné k nové desce. Nechci spát po autobusech, vzkazuje

Miley Cyrus nepotěšila své fanoušky svým prohlášením na sociálních sítích. Ačkoliv zpěvačka vydala novou desku, turné k ní se neuskuteční.

Třicetiletá Miley uvedla, že v dohledné době neuskuteční žádné turné a není si jista, zda i v budoucnu se nějaké uskuteční. Ačkoliv prý své fanoušky nadevše miluje, život na tour není pro ni a cesty na koncerty dokážou být velmi osamělé. „Nechci spát po autobusech,“ napsala Miley na Instagram a uvedla, že svůj život chce žít jen sama pro sebe a ne pro potěšení někoho jiného. „Zpívání pro statisíce lidí není to, co miluji. Neexistuje žádné spojení. Neexistuje žádné bezpečí. Také to není přirozené. Je to tak izolované, protože když stojíte před 100 000 lidmi, jste sami,“ dodala a ubezpečila fanoušky o své lásce k nim.

„Pro upřesnění se TEĎ cítím propojená se svými fanoušky více než kdy jindy. Když vyhraju, vyhrajeme MY. I když je nevidím tváří v tvář každý večer na koncertě, mé fanoušky cítím hluboko v srdci,“ napsala. „Neustále vytvářím a inovuji nové způsoby, jak zůstat ve spojení s publikem, které miluji, aniž bych obětovala své vlastní základní věci, které mně dělají šťastnou.“

Články, které by tě mohly zajímat