Právě vysíláme

MILEY CYRUS potvrdila vztah s CODYM SIMPSONEM a rozčílila se nad chováním fanoušků!

7. října 2019 11:10
MILEY CYRUS potvrdila vztah s CODYM SIMPSONEM a rozčílila se nad chováním fanoušků!

Poté, co se Miley Cyrus rozešla se svým manželem Liamem Hemsworthem a hned na to dala sbohem i milence Kaitlynn, začala randit se zpěvákem Codym Simpsonem. Fanoušci ale její nový vztah rozhodně nepřijali s nadšením a Miley bombardovali několika ošklivými zprávami.

Podle některých haterů je zpěvačka tak trochu holka do větru a partnery střídá až moc často. Na jejích sociálních sítích se objevilo hned několik zlých zpráv, na které se zpěvačka rozhodla veřejně reagovat dlouhým příspěvkem na Twitteru.

Miley v textu píše, že její fanoušci by se měli především starat o svůj život a neřešit ten její. Neznají totiž příběh od úplného začátku a hlavně jim nepřísluší rozhodovat o tom, s kým a kdy bude zpěvačka randit. „Jsem dospělá a rozhoduji se jako dospělá osoba, která zná pravdu, detaily, realitu. Lidé „vědí“ pouze to, co vidí na internetu,“ napsala Miley a dodala, že se chce se svým přítelem ukazovat na veřejnosti a ne jen být zavřená doma a sledovat Netflix.

Dále se Miley zamyslela nad tím, jak odlišně veřejnost vnímá muže, kteří často střídají partnerky. Zatímco ženám nadávají do „štětek“, slavní muži si mohu randit jak se jim zlíbí a pro veřejnost jsou to „frajeři“. „Já se snažím přežívat v mužském světě,“ píše Miley, podle které v této oblasti nepanuje rovnoprávnost.

Ačkoliv se o tom zpočátku pouze spekulovalo, nyní už je jasné, Miley se svým kolegou Codym opravdu chodí. Mladý zpěvák navíc na Instagramu sdílel fotografii, jak svou novou přítelkyni láskyplně líbá. Co myslíte, jak to spolu páru dlouho vydrží?

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat