Právě vysíláme

MILEY CYRUS promluvila o rozchodu s LIAMEM. Přiznala drogy a vyjádřila se k údajné nevěře!

24. srpna 2019 11:10
MILEY CYRUS promluvila o rozchodu s LIAMEM. Přiznala drogy a vyjádřila se k údajné nevěře!

Miley Cyrus se poprvé vyjádřila k rozchodu s manželem Liamem Hemsworthem. Jaké záležitosti v příspěvku na Instagramu přiznala a které zároveň popřela?

Miley už přestaly bavit spekulace o její nevěře a rozhodla se, že vše uvede na pravou míru. Na Instagram proto napsala dlouhé vyznání, ve kterém se přiznává k některým svým hříchům z minulosti. „Akceptuji to, že život, jaký jsem si zvolila, znamená být otevřená ke svým fanouškům a k veřejnosti. Co ovšem nemůžu akceptovat je, že jsem označována za lhářku a obviňována z věcí, které nejsou pravdivé. Nemám co skrývat. Není tajemstvím, že od dob puberty hodně pařím. Nejenom, že jsem kouřila a podporovala marihuanu, ale experimentovala jsem i s drogami a můj největší song je o tancování pod vlivem molly (pozn.: název drogy) a šňupání v koupelně. Jako mladá jsem ve vztazích podváděla. Ztratila jsem velkou zakázku s Walmartem když mi bylo 17 za kouření bonga. Vyhodili mně z natáčení Hotel Transylvánie, protože jsem Liamovi koupila k narozeninám dort ve tvaru penisu. Seděla jsem nahá na dělové kouli a nikdo nemá na internetu tolik nahých fotek, jako já,“ napsala Miley a rozepsala i o svém vztahu s Liamem.

V příspěvku uvedla, že za rozpadem vztahu rozhodně není nevěra. Zároveň však přiznala, že ačkoliv svého bývalého partnera stále miluje a vždy milovat bude, kvůli dobrému zdraví byl pár nucen se rozejít. „Můžete říct, že twerkuju, kouřím trávu a jsem sprostá buranka. Nejsem ale lhářka a jsem hrdá říct, že jsem dospěla,“ zakončila text zpěvačka, pro kterou nyní začíná nová životní kapitola.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat