Právě vysíláme

Miley Cyrus radikálně změnila image. Vypadá teď jako v dobách, kdy hrála Hannah Montanu

3. října 2023 12:25
Miley Cyrus radikálně změnila image. Vypadá teď jako v dobách, kdy hrála Hannah Montanu

Zpěvačka Miley Cyrus se rozhodla pro razantní změnu svého vzhledu. Zatímco v posledních více než deseti letech jsme ji mohli vídat jako blondýnku, nyní se vrátila „ke svým kořenům“ a své přirozené hnědé barvě. A nemůže jí to slušet více!

Zdá se, že Miley Cyrus má divoké časy za sebou. V posledních letech se zpěvačka po mnoha eskapádách zklidnila a působí mnohem dospěleji. Dokonce se nyní rozhodla vrátit k přirozené barvě svých vlasů a je z ní opět brunetka. Učinila tak po více než deseti letech, kdy jsme ji mohli nejčastěji vídat s blonďatou hřívou na hlavě.

Fanoušci věří, že jde o součást nového projektu Cyrus. Respektive další kapitoly v její pěvecké kariéře. Ačkoliv se před časem nechala slyšet, že na turné se zatím necítí, nové skladby vydává dál. Naposled pustila do světa singl I Used To Be Young, který se doslova přes noc stal hitem.

Jedním z důvodů, proč se z Cyrus v minulosti stala blondýnka, byl ten, že se chtěla vymanit z role Hannah Montany, se kterou si ji mnoho lidí spokojovalo. I proto si nechala zkrátit vlasy a nebála se vystupovat téměř nahá. A ačkoliv se odvážné kostýmy nebojí nosit ani nyní, bezesporu je nyní jinou Miley než tou, která se ve spodním prádle houpala na demoliční kouli.

Mrkni do galerie na fotky Miley znovu jako brunetky!

Články, které by tě mohly zajímat