Právě vysíláme

Miley Cyrus sdílela video z tréninku na Super Bowl. Předvedla neuvěřitelný hlas i kondičku

5. února 2021 8:10
Miley Cyrus sdílela video z tréninku na Super Bowl. Předvedla neuvěřitelný hlas i kondičku

Miley Cyrus patří mezi největší zpěvačky současné doby. Svědčí o tom i video z tréninku na vystoupení na akci Super Bowl, které sdílela na svých sociálních sítích.

Už v sobotu čeká Miley Cyrus vystoupení na Super Bowlu, který bude přímo na místě sledovat přes 7 500 zdravotnických pracovníků, kteří již dostali vakcínu proti koronaviru. Zpěvačka se na svou show poctivě připravuje, a to vyčerpávajícími tréninky.

Video z jednoho z nich zveřejnila na svých sociálních sítích. Běžící do rytmu v něm zpívá za podpory své hlasové koučky rockový song Rebel Girl od Bikini Kill a nutno podotknout, že ne každý zpěvák by v takovém tempu dokázal zazpívat tak, jako osmadvacetiletá rebelka. Té navíc několikaminutový zápřah nestačil a během vydýchávání si ještě střihla vlastní song Angels Like You.

Koncert na Super Bowlu budě věnovaný lidem pracujícím ve zdravotnictví. „Pokládají své životy, aby zachránili druhé, a my jim za to dlužíme velké poděkování. Doufáme, že budeme inspirovat i další lidi, chceme, aby poznali opravdové americké hrdiny,“ uvedl šéf NFL Roger Goodell a dodal, že se letošní Super Bowl zaměří také na propagaci očkování a nošení roušek na veřejnosti.

Zdroj: Instagram, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat