Právě vysíláme

MILEY CYRUS se opět pořádně odvázala! Fanouškům na Instagramu ukázala ňadra v průsvitném tílku

26. října 2019 11:10
MILEY CYRUS se opět pořádně odvázala! Fanouškům na Instagramu ukázala ňadra v průsvitném tílku

Miley Cyrus je tak trochu složitá osobnost. Její nálady i názory se totiž střídají jako na běžících páse a v jednu chvíli je ze zpěvačky zamilovaná a cudná manželka, co se stydí za natočení odvážného klipu Wrecking Ball a za pár měsíců se zase obléká do latexu a vystrkuje jazyk.

Po rozchodu s manželem Liamem Hemsworthem se Miley opět chová jako utržená ze řetězu a sociální sítě zásobuje odvážnými snímky. Ačkoliv nyní zpěvačka chodí s kolegou Codym Simpsonem, stále se nestydí fanouškům ukázat dost osobní věci a její poslední fotografie na Instagramu je velmi odvážná. Miley totiž před zrcadlem zapózovala v džínových kraťasech a bílém tílku. To bylo ale úplně průsvitné a blondýnka si pod něj nevzala podprsenku. Pod ostrým koupelnovým světlem tak její ňadra vynikla v celé své kráse.

Miley je nyní k fanouškům velmi otevřená mluví s nimi o svém soukromí. Nedávno dokonce uspořádala i živý stream, kde promluvila o sexuální orientaci a uvedla, že ačkoliv si po rozchodu s Liamem myslela, že už bude chodit pouze se ženami, uvědomila si, že na světě existují i dobří a slušní chlapi. „I lidé, kteří mají penis, mohou být dobří. Nemusíte být lesba,“ vzkázala fanynkám zamilovaná autorka hned několika hitů.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat