Právě vysíláme

Miley Cyrus se po letech opět svlékla. Při focení předvedla, jak je flexibilní

24. října 2021 8:10
Miley Cyrus se po letech opět svlékla. Při focení předvedla, jak je flexibilní

Bývaly časy, kdy jste Miley Cyrus mohli vídat téměř nahou dennodenně. Divoké časy, ze kterých vzešly hity We Can´t Stop nebo Wrecking Ball, už jsou za ní, při focení photoshootů však i nadále odhazuje svůj stud a čas od času fanouškům peprnější fotografie přeci jen nabídne.

Nahota u Miley Cyrus není ničím šokujím. Vlastně si na ní zpěvačka začala po skončení seriálu Hannah Montana budovat kariéru, když se chtěla vymanit z role blonďaté, hodné blondýnky. To se jí povedlo natolik, že dětem kvůli lascivním tanečkům rodiče zakazovali chodit na její koncerty. Jak sama Cyrus v několika rozhovorech přiznala, šlo o divoké období jejího života, kdy hledala samu sebe.

Od té doby se již zklidnila, čas od času však na odvážné focení kývne. Nyní se postavila před objektiv Brianny Capozzi, která vyfotila hudebnici zcela nahou. Cyrus se navíc nebála ani odvážných póz, ve kterých dala na odiv svou flexibilitu.

Aktuálně se zpěvačka připravuje na svou novou éru, jak nadcházející léta sama označila. Svým fanouškům napsala děkovný dopis, který sdílela na své stránce mileyworld.com. Na ni několik let nic nenapsala. „V mém jak osobním, tak profesním životě se odehrála spousta velmi intenzivních věcí, které mi posloužily jako inspirace. Jsem vděčná, že jsem si těmito časy nikdy nemusela projít sama, protože jsem měla vás,“ otevřela se Cyrus, jež posléze na Twitteru sdílela několik fotografií, které mají právě její novou éru ilustrovat.

Články, které by tě mohly zajímat