Právě vysíláme

MILEY CYRUS se rozešla s modelkou KAITLYNN. Chce si jen užívat!

24. září 2019 11:10
MILEY CYRUS se rozešla s modelkou KAITLYNN. Chce si jen užívat!

Když se Miley Cyrus rozešla s manželem Liamem Hemsworthem, začala randit s půvabnou modelkou Kaitlynn Carter. Románek s blondýnkou je však nyní u konce!

Miley se se svou bisexuální orientací nikdy netajila a už v minulosti randila s několika dívkami. Vztah s jednatřicetiletou Kaitlynn je však nyní u konce a podle informací portálu E! News ho ukončila právě sama Miley. „Ze začátku to byla jenom zábava, to se však brzy změnilo a přišlo příliš mnoho emocí. Vztah eskaloval tak rychle, že (Miley) chtěla trochu přibrzdit. Bylo to nečekané, ale musela to udělat. Právě ukončila manželství, nechtěla se nechat Kaitlynn takhle unést,“ řekl webu nejmenovaný zdroj a dodal, že vztah dvou blondýnek začal být vážný, a právě to se Miley nelíbilo.

Zpěvačka začala s Kaitlynn chodit po rozchodu s manželem Liamem. Toho Miley opustila po téměř desetiletém vztahu. Jako důvod rozchodu autorka několika hitů uvedla Liamovu závislost na alkoholu a drogách. O jejich odloučení navíc napsala i píseň Slide Away, ve které zpívá: „Chci mít dům na pláži, nechci whiskey a prášky.“

Miley a Kaitlynn

 

Zdroj: E! News

Články, které by tě mohly zajímat