Právě vysíláme

Miley Cyrus v ohrožení. Sledoval ji stalker, před pár měsíci vyšel z vězení

14. ledna 2024 8:10
Miley Cyrus v ohrožení. Sledoval ji stalker, před pár měsíci vyšel z vězení

Slavné osobnosti jsou na stalkery zvyklé. S jedním se nyní musela vypořádat i Miley Cyrus, které se snažil dostat do domu. Naštěstí ho včas zachytila zpěvaččina ochranka a zavolala na muže policii, která ho zavřela za mříže.

Miley Cyrus měla z pátku na sobotu divokou noc. Kolem jedné ráno se kolem jejího domu začal potloukat muž jménem Alexander Karddalian a snažil se dostat do jeho útrob. Zpěvačce údajně nesl i dárek v podobě vycpaného zvířete. Podle zprávy policie ho naštěstí včas zbystřila ochranka Cyrus a přivolala na něj policii. Hudebnice měla být v době příchodu stalkeru v domě.

Ochranka přitom pojala podezření, že se stejným člověkem se už autorka hitu Flowers potýkala. A měla pravdu. Karddalian muzikantku pronásledoval již v roce 2018. Posílal jí nechtěné dopisy, z nichž byla znát obsese dvaapadesátiletého muže interpretkou. Zároveň ji několikrát požádal o peníze a měl na ni sexuální narážky.

Kvůli chování na něj podala Cyrus trestní oznámení. Podle dostupných informací měl být muž mezi léty 2018 a 2021 ve vězení. V létě 2022 se hned dvakrát znovu bez pozvání objevil na pozemku zpěvačky. V obou případech ho zadržela ochranka. Od prosince 2022 do srpna loňského roku byl Karddalian vězněný v San Quentinu.

 

Články, které by tě mohly zajímat