Právě vysíláme

Mirai mají nový singl, klip k All Night Long natáčeli na Arena Tour

31. prosince 2023 11:43
Mirai mají nový singl, klip k All Night Long natáčeli na Arena Tour

Mirai si pro své fanoušky připravili silvestrovské překvapení. Z právě dokončené Arena Tour přivezli videoklip k novince All Night Long, kterou na turné premiérově zahráli. Videoklipem Mirai oslavují úspěšný rok a vrhají se do roku 2024, v němž je čeká největší výzva kariéry. Během léta navštíví čtrnáct měst po celém Česku, kam v rámci svého vlastního festivalu Mirai Summer Fest přivezou nezapomenutelný zážitek a show.

All Night Long je silvestrovské překvapení, které nejspíš svým zvukem fanoušky zaskočí podobně jako track Dopis. „Je to ostřejší kytarová live věc, kterou jsme natočili v Římě. Dost nás baví a zase jsou to Mirai v jiné poloze, než znáte,“ přibližuje nový singl zpěvák Mirai Navrátil, který na písni spolupracoval se songwriterem Janem Vávrou a producenty Lukášem Chromkem a Ondřejem Fiedlerem.

Track All Night Long mohli fanoušci slyšet v Ostravě, Brně, Pardubicích a v Praze. Z těchto zastávek Arena Tour 2023 taky pochází videoklip, který mají na svědomí tvůrci z Cousin’s Production. „Záběry na celý klip jsme nabrali z koncertů v rámci tour a vlastně je to poděkování a vzpomínka na tenhle skvělej rok!“ uzavírá s nadšením Mirai.

Novinky Summer Love, Dopis a nejčerstvější All Night Long zahrají Mirai i v rámci sLOVEnsko Tour 2024. Populární čtveřice zavítá na přelomu března a dubna do Bratislavy, Trenčína, Žiliny, Košic a Nitry.

Články, které by tě mohly zajímat