Právě vysíláme

Mirai nechce žít život „starýho pupkáče“. Nový klip natáčel v den svých narozenin

6. září 2022 11:10
Mirai nechce žít život „starýho pupkáče“. Nový klip natáčel v den svých narozenin

Mirai Navrátil slaví v novince své domovské kapely třicáté narozeniny. Zábavný snímek z oslav má na svědomí režisér Kilián Vrátník a jak sestava říká, jde zatím o její nejzábavnější klip. Mirai jím zvou na koncerty v O2 areně, z nichž ten první je zcela vyprodaný.

Singl Narozeniny vznikl na prvním songwriting campu, kterého se Mirai Navrátil účastnil. „Rozlosovali nás do skupinky s jedním chorvatským producentem, Jendou Vávrou a Thomem Artwayem. Cílem bylo za pár hodin napsat, nahrát a smíchat song,“ vzpomíná Mirai. „Byl to fakt zábavný a inspirativní proces, ve kterém vás ovlivní energie jiných lidí, a tak vás to hodí úplně jinam. Rád na to vzpomínám,“ dodává.

Po boku frontmana se ve videoklipu objevuje celá kapela – Michal Stulík, Šimon Bílý a Tomáš Javůrek, kteří jsou stylizovaní do podoby karikatur typických fotříků. Význam tracku i videoklipu přibližuje Mirai: „Cílem klipu bylo trochu zachytit myšlenku písně, a to že ještě nechci žít život starýho pupkáče, i když mi přijde, že staříci v našem videu jsou zrovna superzábavní.“  

Můžeme se tak těšit na spoustu zábavných momentů, šílených tanečních kreací i ulítlých kostýmů, které se objeví na Miraiově fiktivní oslavě, která ale probíhala v den jeho reálných narozenin. „Bylo to fajn. Dělala na tom parta sympatických profíků, co ví, co dělá. Já jedinej jsem v den svých narozenin neměl ani drink, abych byl použitelný na kameru. Což bylo ale vlastně zábavný, protože by mě fakt nenapadlo, že takovouhle mega oslavu svých třicetin si budu pamatovat do posledního detailu,“ uzavírá zpěvák s úsměvem a zve na blížící se koncerty do O2 areny 15. září a 13. října.

Články, které by tě mohly zajímat