Právě vysíláme

Mirai opět přesouvají turné. Doufají, že už naposled

11. března 2021 10:00
Mirai opět přesouvají turné. Doufají, že už naposled

Mirai jsou považování za jednu z nejvýraznějších českých kapel současnosti. Plánovali velké turné, které kvůli pandemické situaci musí opět přesunout a doufají, že už naposled.

Jejich aktuální singl I přes to všechno je podle žebříčku IFPI nejhranější písní v českých rádiích. Posluchači Evropy 2 i letos vybrali Mirai jako kapelu roku v Hudebních cenách Evropy 2. Další ocenění si připsal frontman Mirai Navrátil, když jej časopis Forbes zařadil do svého prestižního výběru 30 pod 30.

 

V loňském roce Mirai připravili pro své fanoušky největší autokoncert v Čechách a plánovali turné. Bohužel vlivem nepříznivého vývoje pandemické situace byla kapela nucena přesunout termíny koncertů a jinak tomu není ani nyní. Mirai ohlašují nové podzimní termíny turné a doufají, že už naposled.

 

„Mrzí nás stejně jako všechny, že musíme fanouškům už po několikáté měnit termín koncertů. Něco nám říká, že už je to ale poslední přesun a opravdu… Nikdy jsme nebyli hladovější a natěšenější než teď. Věřím, že až se uvidíme, bude to neskutečně emotivní!“ uvedl za kapelu Mirai Navrátil.

MIRAI TOUR 2021

  • 1. září & 2. září 2021 – Zlín / Master of Rock Cafe
  • 18. září 2021 – Pardubice / Automatické mlýny
  • 30. září 2021 – Jablonec nad Nisou / Eurocentrum letní scéna
  • 1. října 2021 – Karlovy Vary / Volnočasový areál Rolava
  • 3. října 2021 – Plzeň / KD Šeříková
  • 8. října & 9. října 2021 – Krnov / Kofola Music Club

 

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat