Právě vysíláme

Mirai posílají fanouškům dárek k Vánocům, live verzi písně Anděl z O₂ areny

23. prosince 2022 13:28
Mirai posílají fanouškům dárek k Vánocům, live verzi písně Anděl z O₂ areny

Mirai si v září a říjnu splnili sen, když vyprodali hned dvě O₂ areny. Do koncertního setlistu zařadili také píseň Anděl, která patří mezi jejich nejemotivnější skladby. Vznikla krátce po smrti manželky bubeníka Šimona Bílého Denisy, která zemřela pod koly auta.

Živý záznam písně Anděl, který Mirai aktuálně vydávají, vznikl během prvního koncertu v O₂ areně – 15. září 2022. Tedy přesně pět let po tragické nehodě. Kapela na to nezapomněla upozornit a po celou dobu, kdy píseň hrála, se za ní promítala fotografie Denisy s datem narození a úmrtí. Bezesporu šlo o jeden z nejintimnějších momentů celého večera.

Příští rok Mirai zamíří na turné. Nejdříve na jarní klubové po Slovensku, kde se podívají celkem do pěti měst. „Vůbec netušíme, jestli nás tam někdo zná a trochu spoléháme, že dorazí i čeští fanoušci, protože na jaře jsou koncerty na Slovensku jedinou příležitostí se vidět. Každopádně si od toho slibujeme takový návrat ke klubovým kořenům, kde jsme byli tváří v tvář vůči každému člověku v klubu,“ říká sestava.

Na podzim pak Mirai zahrají ve čtyřech velkých halách v Česku, konkrétně v Ostravě, Brně a Pardubicích a celou štaci zakončí opět v pražské O₂ areně. Tam je jejich koncert naplánovaný na čtvrtek 30. listopadu 2023.

Přejeme všem krásné Vánoce a děkujeme za nezapomenutelné zážitky, které jsme díky Vám, fanouškům, prožili. Nemůžeme se dočkat dalšího roku, který bude ještě větší!“ vzkazují Mirai.

Články, které by tě mohly zajímat