Právě vysíláme

Mirai přesouvají křty alba. Jeden koncert stihnou těsně před zpřísněním opatření

19. listopadu 2021 8:00
Mirai přesouvají křty alba. Jeden koncert stihnou těsně před zpřísněním opatření

Mirai jsou považování za jednu z nejvýraznějších českých kapel současnosti. Plánovali křty nově vydaného alba, které kvůli pandemické situaci musí přesunout. Jeden koncert stihnou těsně před zpřísněním opatření.

Kapela Mirai má s přesouvání koncertů za poslední roky značné zkušenosti. V předchozích letech museli turné kvůli pandemii několikrát odsouvat. Bohužel vlivem nepříznivého vývoje nynější pandemické situace byla kapela nucena přesunout narychlo i křty nové desky Maneki Neko.

“Moc nás to mrzí, ale vzhledem ke zhoršující se epidemiologické situaci jsme po dohodě s pořadateli v Brně a Frýdku–Místku rozhodli oba koncerty přesunout na náhradní termín. Bohužel by se jinak akce nemohly v plánované podobě uskutečnit,” uvedli zklamaní Mirai.

V ohrožení byl i termín pražského koncertu, který se měl původně konat v pondělí 22. listopadu 2021, ale Mirai oznámili fanouškům dobrou zprávu: “Ještě to stihneme a album pokřtíme ještě teď v neděli 21. listopadu 2021”. Vzápětí dodali: “Věříme, že když k sobě budeme všichni ohleduplní a dodržíme nutná protiepidemická opatření, tak si koncert i tak užijeme na maximum a tu dvouletou práci na naší desce zpečetíme.”

Články, které by tě mohly zajímat