Právě vysíláme

MIRAI přidávají další zastávku improvizované auto koncert tour! Zahrají pro legendární stadion v Brně

26. května 2020 11:10
MIRAI přidávají další zastávku improvizované auto koncert tour! Zahrají pro legendární stadion v Brně

Po velkolepé a vyprodané ostravské show, na kterou minulý víkend přijelo více než tisíc aut se třemi tisíci fanoušky, přidává kapela Mirai další koncert. Tentokrát kluci zvou auta na legendární brněnský stadion Za Lužánkami, který má kapacitu bezmála kolem 40 tisíc lidí.

Králové autokoncertů

Před týdnem si kapela vyzkoušela premiéru, kdy odehrála dva živé koncerty pro auta v areálu Dolních Vítkovic. Celé vystoupení si všichni tak užili, že se kapela rozhodla zrealizovat další zastávku. „Koncert bude unikátní v tom, že lidé dostanou jedinečnou příležitost vjet autem přímo na stadion, což brzy nebude kvůli plánovaným rekonstrukcím možné,“ vádí Mirai Navrátil.

Technicky to bude probíhat jako v Ostravě.  Fanoušci se můžou těšit na regulérní velké pódium se vší parádou a taky LED obrazovky, aby na kapelu viděli. Zvuk bude opět slyšet jet přes radiové vlny – naladit ho půjde přes rádio ve vašem voze.

Nájezd aut bude možný od 18:00 pro ty, co budou chtít být nejblíže pódiu. Koncert je naplánovaný na 20:00, ale je potřeba počítat s drobnou s odchylkou na odbavení aut. Vstupné/vjezdné za automobil je 290 Kč a vstupné za každou osobu je také 290 Kč. Kapacita je omezená.

Velkolepého koncertu v Brně se kapela Mirai už nemůže dočkat a zve na nezapomenutelný zážitek.

Vstupenky v prodeji zde.

Zdroj: Universal Music CZ, Instagram, Renáta Bílá Photography

Články, které by tě mohly zajímat