Právě vysíláme

Mirai připomínají svůj nejnovější hit Volám akustickou verzí

2. srpna 2021 12:40
Mirai připomínají svůj nejnovější hit Volám akustickou verzí

Severomoravská partička ve složení Mirai Navrátil, Šimon Bílý, Michal Stulík a Tomáš Javůrek vydala před měsícem a půl první vlaštovku z připravovaného alba. Singl Volám se dočkal velmi vřelých ohlasů jak on-line, tak i na koncertech a na YouTube už se blíží prvnímu milionu views.

Kapela proto nezahálí a vydává akustickou verzi úspěšné písně, kterou ztvárnili v již ikonickém modrém pokojíčku. Spolu s akustickou verzí vypouštějí Mirai navíc i nové termíny koncertů, které přidávají do svého nabitého programu Mirai Léto 2021. Fanoušci se tak mohou na držitele Andělů i Českých slavíků těšit téměř nepřetržitě po celém Česku od 6. srpna až do 10. října.

„Říkali jsme si s klukama, že bychom z toho rádi udělali tradici a nové songy po nějakém čase vydávali znovu v trochu intimnější, akustičtější aranži. Víc ve formě, ve které ty songy vznikají ještě před tím, než je zprodukujeme a nafoukneme,“ přiblížil vznik akustické verze frontman Mirai Navrátil. „Přijde mi, že ohlasy jsou skvělý a máme z toho dobrej pocit. Jak ze songu, tak i z klipu. Chceme vždycky první vlaštovku z nové desky udělat trochu jinak, ať překvapí a trochu orámuje novou kapitolu kapely. Na živo to lidi zpívají, jako by to znali věčnost,“ dodal Mirai s radostí, že se novinka u fanoušků těší takové oblíbenosti.

Klip se natáčel v modrém pokoji, ve kterém se odehrává jedna z dějových linek původního videoklipu, a i tento snímek řídil z režisérského křesla dvorní videomaker kapely Ondřej Kudyn. „Chtěli jsme, ať Ondra trochu potlačí svůj rukopis a dosavadní přístup taky s tím, že si k sobě vzal štáb lidí. Normálně je takovej samorost a supluje celý štáb, ale chtěli jsme to pojmout trochu jinak. Myslím, že je to znát,“ doplnil Mirai.

Dalšího singlu se fanoušci Mirai dočkají nejspíš už v září, během podzimu pak spatří světlo světa třetí studiové album, na kterém kapela slibuje barevné a odvážné písně.

 

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat