Právě vysíláme

Mirai připravují vlastní letní festival, dorazí s ním do čtrnácti měst

27. listopadu 2023 8:53
Mirai připravují vlastní letní festival, dorazí s ním do čtrnácti měst

Zatímco jsou Mirai na svém největším halovém turné, které zakončí koncertem v O₂ areně ve čtvrtek 30. listopadu 2023, oznámili fanouškům vlastní letní festival Mirai Summer Fest, který přivezou do čtrnácti českých měst. Odbouchnou ho v sobotu 15. června 2024 v Praze, štaci zakončí v sobotu 14. září 2024 v Plzni.

„Rozhodli jsme se, že je po letech hraní na letních festivalech čas na změnu. Chceme s vámi v roce 2024 zažít něco nového a speciálního, co jsme spolu ještě nezažili. Něco, co bude mít festivalový vibe, ale zároveň nám umožní být s vámi, našimi fanoušky, tak blízko, že si navzájem koukneme do očí, podáme si ruku a zahrajeme songy z našeho zpěvníku,“ láká Mirai Navrátil fanoušky.

Aktuálně jsou Mirai na turné, na kterém jim zbývá už jen poslední koncert, a to v pražské O₂ areně, kam sestava zamíří ve čtvrtek 30. listopadu 2023. Šňůru odbouchla v téměř domovské Ostravě. „Jako malý jsem do téhle haly chodil s tátou na hokej a na koncerty. Teď je to pro nás krásné uzavření kruhu, kdy jsme po x letech zažili Ostravar Arenu po strop zaplněnou a nabitou lidmi, kteří se na nás přišli podívat. Děkujeme za to, že si můžeme žít svůj sen. Atmosféra v domácí hale byla brutální a děkujeme za nejlepší možné odstartování naší Arena Tour,“ byl nadšený zpěvák.

 

Články, které by tě mohly zajímat