Právě vysíláme

Mirai vydali akustickou verzi písně Básně

20. července 2022 8:10
Mirai vydali akustickou verzi písně Básně

Mirai se připravují na koncerty v pražské O₂ areně, které se uskuteční už na podzim. Jako pozvánku k nim nyní vydávají akustickou verzi singlu Básně (Je mi to líto), který napsali ve spolupráci s Davidem Stypkou.

Mirai na střeše hotelu Stages v Praze nahráli akustickou verzi songu Básně (Je mi to líto), která pochází z jejich nejnovějšího alba Maneki Neko. Kapela na ní spolupracovala se zesnulým Davidem Stypkou, kterému věnovala song Lítej. „Text jsem měl napsaný, ale nebyl jsem úplně spokojený s textem, tak jsme ho doladili s Davidem na chatě na Ostravici,“ vzpomínal frontman kapely.

Oficiální videoklip k songu kapela natáčela jak ve vile Tugendhat, tak v Českém Těšíně ve skladu. „Tam to zase bylo o hře se světly. Tam bych se úplně ubytovat jako v Tugendhatu nechtěl,“ smál se Mirai Navrátil.

Už brzy čekají kapelu koncerty v O₂ areně. První se uskuteční 15. září, druhý 13. října. Podle slov frontmana předvedou Mirai to „nejlepší, co umí s největší a nejdražší technikou, kterou kdy měli k dispozici“. První show kapela vyprodala, na druhou zbývají poslední lístky.

Články, které by tě mohly zajímat