Právě vysíláme

MIRAI zahajují očekávanou novou éru! Nenechte si ujít premiéru klipu k novému singlu Øtchi

11. ledna 2019 7:55
MIRAI zahajují očekávanou novou éru! Nenechte si ujít premiéru klipu k novému singlu Øtchi

Pět rádiových hitů, platinové album, ocenění v anketách Český slavík a Anděl i raketový nárůst zájmu o jejich koncerty. To je vizitka skupiny Mirai s debutovým albem Konnichiwa z roku 2017. Na tento fenomenální úspěch se pokusí navázat s novým singlem Øtchi a s nadcházející deskou, která vyjde na podzim!

Mirai v nejlepší formě

Singl Øtchi otevírá novou éru kapely Mirai, která má za sebou mimořádně nabitý rok. S podporou několika rádiových singlů se úspěšně zabydlela na koncertních pódiích. Právě živá prezentace patří spolu s přirozeným talentem psát hitové melodie k největším přednostem skupiny. Sálá z ní bezprostřednost, sehranost, zdravé sebevědomí, nefalšované muzikantské dovednosti i podmanivé charisma frontmana.

Klip k novému singlu se natáčel v Londýně a troufáme si říct, že patří mezi nejlepší, které kapela doteď vydala. Mrkněte na něj.

Na podzim vyrazí kapela na své dosud největší turné. Po úspěšných vystoupeních v klubech se tentokrát přesune do větších prostorů, kde představí zbrusu nové písně i všechny osvědčené hity. Fanouškům nabídnou nově poskládaný program, jehož nedílnou součástí bude propracovaná audiovizuální show. Vrcholem turné bude koncert v pražském Foru Karlín.

 

MIRAI TOUR 2019

15. listopadu 2019 – Herálec – KD Herálec

16. listopadu 2019 – Ostrava – hala Tatran

17. listopadu 2019 – Brno – Sono centrum

3. prosince 2019 – Praha – Forum Karlín

 

Zdroj: Ondřej Pýcha/Universal Music

4 kvalitní sci-fi filmy, které se objeví v roce 2019 v kinech

Články, které by tě mohly zajímat