Právě vysíláme

Místo turné přijde virtuální překvapení: Beyoncé připravuje fanouškům velkolepý nový projekt

9. listopadu 2020 11:10
Místo turné přijde virtuální překvapení: Beyoncé připravuje fanouškům velkolepý nový projekt

Popová hvězda Beyoncé údajně připravuje fanouškům nový, velkolepý projekt. Autorka hitu Halo chce místo koncertního turné vydat virtuální představení, které budeme moci vidět z domova.

Máme se na co těšit

Známá rodačka z Texasu měla původně v plánu vyrazit na celosvětové turné, jak v posledních letech bývá zvykem. Kvůli koronavirové pandemii ale tato popová královna nechce nic riskovat, a tak se rozhodla, že světu připraví trochu jiný hudební zážitek: virtuální koncert.

Podle britského deníku The Sun skládala Beyoncé během pobytu v domácí karanténě nové písně a moc se těší, až je svým fanouškům představí. Zpěvačku údajně inspirovala britská hvězda Dua Lipa spolu se skupinou The Shindellas. Po desce Black Is King nám tedy Beyoncé nejspíš také představí pořádnou popovou hudební nálož.

Zdroj z blízkého okolí zpěvačky potvrdil, že devětatřicetiletá popová hvězda do nového projektu dává opravdu všechno. Cílem je překonat veleúspěšný projekt Beyoncé: Homecoming, jenž zdokumentoval historické vystoupení této hudební ikony na festivalu Coachella.

Detaily o připravovaném projektu nám Beyoncé snad představí v následujících týdnech. Těšíme se na to!

Zdroj: The Sun, Metro UK, Shutterstock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat